مجله اینترنتی ستاره- باران

کامپیوتر و موضوعات آن . پزشکی و آشپزی و خانه داری ادبیات

مجله اینترنتی ستاره- باران

کامپیوتر و موضوعات آن . پزشکی و آشپزی و خانه داری ادبیات

آینده و تلفن های هوشمند

فناوری نوین نانوتکنولوژی، تمام دنیا را فرا گرفته است، نانو نه یک ماده است نه یک جسم، فقط یک مقیاس است اما باتاثیری بسیار بزرگ در زندگی انسان! در اینجا قصد داریم تاثیر این فناوری را در گوشی ها و لپ تاپ ها بررسی کنیم

آینده تلفن های هوشمند را چگونه می بینید؟

شاید شنیده باشید که نانو شیشه هایی تولید کرده که بخار نمی گیرد و از انعکاس نورهای درخشنده و خیره کننده جلوگیری می کند و به صورت خودکار تمیز می شود به تازگی از این شیشه ها در  تلفن های همراهی که صفحات لمسی دارند، استفاده می شود زیرا این شیشه ها به دلیل عدم انعکاس نور نامرئی هستند

شما آینده تلفن های هوشمند را چگونه میبینید؟ به نظر شما چه فناوری هایی در این گوشی ها به کار می رود؟

پسورد تصویری:

در تلفن های فعلی از پسوردهای مختلف برای افزایش امنیت استفاده می شود اما می توان در تلفن های آینده این فناوری را دید که از تشخیص چهره استفاده شود یعنی در آن از نرم افزاری استفاده شود که از تصویر شما به جای کلمه عبور برای وارد شدن به محیط کاربری تلفن استفاده می کند.

آینده تلفن های هوشمند را چگونه می بینید؟

به کار بردن نرم افزارهای ابری در گوشی ها یکی دیگر از ویژگی هایی است که انتظار می رود در آینده از آن استفاده شود، قدرت پردازش ارائه شده توسط سرورهای ابری به صورت فرضی نامحدود است. اگر پهنای باند مورد نیاز تلفن برای ارتباط با سرور ابری فراهم باشد، توانایی های دیگر نرم افزاری به سخت افزار تلفن هوشمند محدود نخواهد بود برای جا افتادن این موضوع می توانیم به اپل اشاره کنیم.

شبکه بودن سخت افزارها

 iCloud داشته های شما را ذخیره می کند بنابراین همیشه از طریق iPad ،iPhone ،iPod Touch ،Mac  وحتی کامپیوتر شخصیتان می توانید به آنها دسترسی داشت.

مثلا اگر شما بخواهید بازی کامپیوتری را انجام دهید به صورتی که بیرون از خانه باشید و به وسیله بازی دسترسی نداشته باشید می توانید به وسیله یک سیستم ابری به بازی خود ادامه دهید. شما می توانید در حالی که روی صندلی پارک نشسته اید با استفاده از GPS تلفن همراه خود افرادی را که در نزدیکی شما مشغول بازی هستند پیدا کنید و در بازی به آنها ملحق شوید.

آینده تلفن های هوشمند را چگونه می بینید؟

حسگر مادون قرمز

از دیگر مزایای گوشی های هوشمند در آینده می توان حسگر مادون قرمز اشاره کرد، این حسگر جهت ارتباط بیشتر تلفن با محیط اطراف خود طراحی شده است. یک کاربرد احتمالی این حسگر در مکان هایی نظیر ایستگاه های قطار است، جایی که یک فرستنده اطلاعات عبور و مرور قطارها را به وسیله نور مادون قرمز برای تلفن همراه شما ارسال می کند و این اطلاعات پس از دریافت به وسیله حسگر مادون قرمز روی تصویر زنده دوربین تلفن همراه می افتد و شما را از زمان آمدن قطار بعدی آگاه می کند.

استفاده نکردن از سیم کارت در موبایل نیز می تواند جالب توجه باشد این کار در هنگام خرید به صورت دیجیتالی و بدون نیاز به سیم کارت، روی شبکه موبایل ثبت خواهند شد.

یکی از مزایای حذف سیم کارت این است که می توان از فضای آزاد به دست آمده در تلفن همراه برای اضافه کردن سخت افزار جدید بهره برد.

تغییر رنگ گوشی

شما برای تغییر رنگ گوشی خود از قاب های مختلف استفاده می کنید. با استفاده از پلیمرهای قابل بسط به شما این امکان داده می شود که مثلا وقتی گوشی خود را می کشید رنگ آن تغییر میکند.

قابلیت تا شدن

احتمالا شما می توانید در آینده قابلیت تا شدن و انعطاف پذیر بودن را در گوشی خود تجربه کنید. این مسئله می تواند نگرانی شکسته شدن گوشی را از بین ببرد زیرا شیشه کنار گذاشته شده است در نتیجه گوشی شما سبک تر نیز خواهد بود.

با استفاده از قابلیت تا شدن می توان عملکردهایی همچون “خم کردن گوشی برای بزرگنمایی”‌ و “پیچ دادن برای پیش رفتن در منو”‌ را انجام داد بنابراین کاربران بهتر می توانند با گوشی خود کار کنند

با استفاده از قابلیت تا شدن می توان عملکردهایی همچون  “خم کردن گوشی برای بزرگنمایی”‌ و “پیچ دادن برای پیش رفتن در منو”‌ را انجام داد بنابراین کاربران بهتر می توانند با گوشی خود کار کنند.

آینده تلفن های هوشمند را چگونه می بینید؟

عمر بیشتر باطری

با استفاده از فناوری نانو می توانید میزان استفاده از باتری را نیز افزایش دهید، میزان شارژی که می توانید در گوشی خود ذخیره کنید به سطح الکترودها بستگی دارد، اگر ساختار نانو را در ماده‌ای به کار ببرید، می‌توانید به میزان زیادی سطح آن را افزایش دهید بنابراین، اگر به برخی از مواد الکترود، ساختار نانو بدهید، می‌توانید چگالی نیرو را افزایش دهید که مساوی می‌شود با عمر بیشتر باتری!

آینده تلفن های هوشمند را چگونه می بینید؟

 

فائزه سیدخاموشی

بخش دانش و زندگی تبیان

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد