مجله اینترنتی ستاره- باران

کامپیوتر و موضوعات آن . پزشکی و آشپزی و خانه داری ادبیات

مجله اینترنتی ستاره- باران

کامپیوتر و موضوعات آن . پزشکی و آشپزی و خانه داری ادبیات

سوپ باقالا


 

سوپ باقالا, طرز تهیه سوپ باقالی, تهیه سوپ باقالی, پخت سوپ باقالا, پخت انواع سوپ

سوپ باقالا

مواد لازم :

 

باقلا نیم‌پزشده

یک پیمانه

سیب‌زمینی

یک عدد

پیاز

یک عدد

کره

15 گرم

آرد سیب‌زمینی

سه قاشق سوپخوری

آب مرغ

دو پیمانه

آب

دو پیمانه

جعفری

به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

پیاز را نگینی خرد کرده و با کره تفت می‌‌دهیم، سپس آب، آب مرغ، سیب‌زمینی و هویج را نگینی خرد کرده و به همراه باقلای نیم‌پز اضافه می‌‌کنیم تا جوش بیاید سپس حرارت را کم می‌کنیم. آرد سیب‌زمینی را با کمی از آب سوپ مخلوط کرده و به سوپ می‌‌افزاییم و می‌‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد، پس از 30 دقیقه  جعفری را  اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می‌‌کنیم. در صورت دلخواه می‌‌توان کمی زعفران به سوپ اضافه کرد.

 

 

منبع : groohashpazi

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد